Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A hírhedt milliárdos befektető a következőképpen határozta m
  2014-06-10 18:13:59, kedd
 
  SWARCZ ,VAGY SOROS GYURI BÁCSI, EGY HAVI ZSEBPÉNZÉBŐL KIFIZETNÉ A MAGYAR ÁLLAMADÓSÁGOT, EGY ÉVI JÖVEDELMÉBŐL VISSZAVÁSÁROLNÁ A TRIANONNÁL ELRABOLT TERÜLETEINKET...EHHEZ MI IS KÉNE??? MAGYAR ÉRZELMŰ SZÍVNEK KÉNE DOBOGNIA MELLKASÁBAN.....SOKAT ÉL ITTHON ,SZÍVESSEN ELBESZÉLGETNÉK VELE EGYSZER, SEGÍTSETEK A RIPORT ÖSSZEHOZÁSÁBAN ......
Soros Györgyöt sokan úgy ismerik, mint aki legyőzte az angol központi bankot. Malajzia elnöke szerint egy “gátlástalan nyereséghajhász", Thaiföldön pedig “gazdasági háborús bűnösként" tartják számon.

1994-ben Soros kijelentette, hogy “éppen ideje, hogy a szovjet birodalmat immár Soros-birodalomnak nevezzék."

A hírhedt milliárdos befektető a következőképpen határozta meg egy rezsim megdöntésének, vagy egy valuta bedöntésének hét lépését:

1. lépés: Árnyékkormány felállítása valamilyen

humanitárius támogatás ürügyén.

2. lépés: A rádióhullámok feletti hatalom átvétele. Meglévő rádió és televíziós médiumok finanszírozása majd irányításuk átvétele, esetleg újak létrehozása.

3. lépés: Az állam destabilizálása, a kormány meggyengítése és kormányellenes hangulat megteremtése az országban. Gazdasági válság létrehozása, vagy a már létező válság kihasználása. Nyomás gyakorlása fentről és lentről, ami hozzájárul a kormány meggyengítéséhez és a kormányellenes hangulat kialakulásához.

4. lépés: Elégedetlenség szítása.

5. lépés: Választási válság kiprovokálása. Várd meg a választásokat és hirdesd hangosan, hogy csalás történt.

6. lépés: Vedd át a hatalmat. Szervezz hatalmas tüntetéseket, polgári engedetlenséget, ülő- és általános sztrájkokat és támogasd az aktivizmust. Továbbra is hangoztasd, hogy választási csalás történt és saját médiumaidon keresztül mondd meg követőidnek, hogy mit tegyenek. Ebben a fázisban indulhatnak a bujtogató és erőszakos megmozdulások.

7. lépés: Éld túl az ellenfeled.

Soros már 2011-ben arról beszélt, hogy az Egyesült Államoknak hagynia kellene a dollár rendezett módon végbemenő hanyatlását.

Számos alkalommal beszélt a nyilvánosság előtt az “Új Világrend" megalapításának és az amerikai dollár “irányított hanyatlásának“ szükségességéről, hogy helyére az új világvaluta léphessen.

2011-ben egy londoni interjú során azt mondta, hogy az egész Európát és az Egyesült Államokat is megrázó, 2008 óta tartó globális pénzpiaci válság a Szovjetunió utolsó éveire emlékezteti.

“Ehhez hasonló dolog történik most a nyugaton," nyilatkozta Soros Bloombergnek a Szemtől szemben Francine Laqua-val című műsorban. “Volt egy pénzügyi válság és a piac tényleg összeomlott, de a hatóságok életben tartották. Az emberek nem vették észre, hogy a valóságban a rendszer összeomlott."

A minap a milliárdos befektető a németországi Kielben tartott Globális Gazdasági Szimpóziumon a következőket mondta:

“Az eurózóna enyhe javulást mutat Németországnak köszönhetően, azonban a súlyosan eladósodott országok jelentősen le vannak maradva. Az eltérés oka a sok adósság és a drága hitel. Mivel ezek visszatérő problémák, az eltérés idővel egyre kiterjedtebb lesz.

Olyan szabályokat hoztak, amelyek határozatlan ideig fenntartják a jelenlegi helyzetet. Ez politikailag elfogadhatatlannak tűnik és teljesen elpusztíthatja az Európai Uniót. Ezt csak a hitelezők akadályozhatják meg, de ők nem tűnnek túl hajlandónak.

A hibák elismerése nem könnyű, de ennek elmulasztása sokkal rosszabb lenne. A hibák egy rémálomba illő helyzetet teremtettek, amiben a jelenlegi politika áldozatai kénytelen mindennapjaikat tölteni."

Idők jelei: Egyetlen kérdés marad csupán, mikor akarja a hatalmi elit, hogy a rendszer ne csak elméletben, hanem mindenki számára egyértelműen omoljon össze, hogy helyét átvehesse az új világrend. A színpadon lázasan folynak az előkészületek. Vajon mikor libben szét a függöny?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyengítéséhez, szükségességéről, engedetlenséget, destabilizálása, visszavásárolná, mindennapjaikat, nyereséghajhász, megalapításának, következőképpen, akadályozhatják, finanszírozása, elbeszélgetnék, németországnak, kormányellenes, elpusztíthatja, kialakulásához, összehozásában, elégedetlenség, megdöntésének, megmozdulások, előkészületek, rádióhullámok, területeinket, meggyengítése, árnyékkormány, választásokat, államadóságot, hanyatlásának, kiprovokálása, megteremtése, humanitárius, politikailag, tüntetéseket, nyilvánosság, szimpóziumon, zsebpénzéből, angol központi, szovjet birodalmat, hírhedt milliárdos, következőképpen határozta, rezsim megdöntésének, valuta bedöntésének, rádióhullámok feletti, állam destabilizálása, kormány meggyengítése, kormány meggyengítéséhez, kormányellenes hangulat, fázisban indulhatnak, dollár rendezett, nyilvánosság előtt, amerikai dollár, londoni interjú, VAGY SOROS GYURI BÁCSI, HAVI ZSEBPÉNZÉBŐL KIFIZETNÉ MAGYAR ÁLLAMADÓSÁGOT, JÖVEDELMÉBŐL VISSZAVÁSÁROLNÁ TRIANONNÁL ELRABOLT TERÜLETEINKET…, EHHEZ MI IS KÉNE, MAGYAR ÉRZELMŰ SZÍVNEK KÉNE DOBOGNIA MELLKASÁBAN…, SOKAT ÉL ITTHON, SZÍVESSEN ELBESZÉLGETNÉK VELE EGYSZER, SEGÍTSETEK RIPORT ÖSSZEHOZÁSÁBAN, Soros Györgyöt, Egyesült Államoknak, Egyesült Államokat, Soros Bloombergnek, Francine Laqua-val, Globális Gazdasági Szimpóziumon, Európai Uniót,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Bella István: Zsoltár  Ma  A Föld napja  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Jó éjszakát  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Minden szülő a lényével nevel.  Nehezen engedem  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  William Shakespeare idézet  A könnyek összegyűjtése  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Búzaszentelés  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Ez a jó az alvásban.  Az Európai Unió is foglalkozik...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Krisztina b...  Ma  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A végzet az  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  Aki szeret, annak senki sem id...  Maradék idő  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Különös!  Viharban csak az a fa marad ál...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Rögtön puha Mézes Krémes  Emlék  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Alvó cica  Emlék  Ma  Gárdonyi Géza - Április végén  Szent György nap  Gábor Dénes gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjt 
Bejegyzés Címkék
angol központi, szovjet birodalmat, hírhedt milliárdos, következőképpen határozta, rezsim megdöntésének, valuta bedöntésének, rádióhullámok feletti, állam destabilizálása, kormány meggyengítése, kormány meggyengítéséhez, kormányellenes hangulat, fázisban indulhatnak, dollár rendezett, nyilvánosság előtt, amerikai dollár, londoni interjú, egész Európát, pénzügyi válság, piac tényleg, hatóságok életben, rendszer összeomlott, milliárdos befektető, németországi Kielben, következőket mondta, eurózóna enyhe, súlyosan eladósodott, drága hitel, eltérés idővel, jelenlegi helyzetet, hitelezők akadályozhatják, hibák elismerése, rémálomba illő, jelenlegi politika, hatalmi elit, színpadon lázasan, meggyengítéséhez, szükségességéről, engedetlenséget, destabilizálása, visszavásárolná, mindennapjaikat, nyereséghajhász, megalapításának, következőképpen, akadályozhatják, finanszírozása, elbeszélgetnék, németországnak, kormányellenes, elpusztíthatja, kialakulásához, összehozásában, elégedetlenség, megdöntésének, megmozdulások, előkészületek, rádióhullámok, területeinket, meggyengítése, árnyékkormány, választásokat, államadóságot, hanyatlásának, kiprovokálása, megteremtése, humanitárius, politikailag, tüntetéseket, nyilvánosság, szimpóziumon, zsebpénzéből, elmulasztása, kihasználása, bedöntésének, kiterjedtebb, kijelentette, következőket, határozatlan, németországi, köszönhetően, jövedelméből, birodalomnak, egyértelműen, bloombergnek, aktivizmust, fenntartják, összeomlott, nyilatkozta, sztrájkokat, hajlandónak, szabályokat, felállítása, gátlástalan, világvaluta, indulhatnak, létrehozása, hanyatlását, mellkasában, irányításuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.